NESİAD’dan Vali Yardımcısı Karaalioğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) heyeti, Mustafapaşa beldesine kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve Kadın Kurulu Komitesi üyeleri, yeniden belediye statüsüne kavuşan Mustafapaşa beldesine kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret, NESİAD Kadın Kurulu Komitesi Başkanı Hatice Saygı ile komite üyeleri Fatma Önlü Yücebaş, Ayşegül Özpamuk, İrem Ertaş ve Büşra Çakar Güney’in katılımıyla gerçekleşti.

Karaalioğlu, Mustafapaşa beldesine yapılacak seçimlere kadar kayyum olarak görev yapacak. Ziyaret sırasında NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Karaalioğlu’na başarılar dileyerek, beldenin yönetim sürecinde NESİAD olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı. Kadın Kurulu Başkanı Hatice Saygı ise, beldenin yeni yönetim sürecinde başarılı adımlar atılacağına inandıklarını ifade etti.

Vali Yardımcısı Karaalioğlu, NESİAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu süreçte bölgenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürüteceklerini belirtti. Karaalioğlu, görev süresi boyunca halkın taleplerine yanıt vermek ve bölgeye en iyi şekilde hizmet etmek için yoğun bir çalışma içinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Exit mobile version