Nevşehir AK Gençlik Kolları, AFAD Eğitimi Aldı

Nevşehir AK Gençlik Kolları, AFAD Müdürlüğü tarafından yürütülen “7 Bölge 7000 Cemre” projesi kapsamında teorik ve pratik AFAD gönüllü saha eğitimlerini başarıyla tamamladı.

Nevşehir’de, AK Parti Gençlik Kolları ile AFAD Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen “7 Bölge 7000 Cemre Projesi” kapsamında önemli bir adım atıldı. Proje çerçevesinde, Nevşehir İl Gençlik Kolları üyeleri için düzenlenen Afad Gönüllü Saha Eğitimleri, uzman eğitmenler tarafından teorik ve pratik olarak başarıyla tamamlandı.

Proje, Türkiye genelinde yedi bölgede gerçekleştirilen ve 7000 gönüllüyü hedefleyen geniş kapsamlı bir eğitim programı olarak dikkat çekiyor. Nevşehir İl Gençlik Kolları teşkilatının yoğun katılım gösterdiği eğitimler, afet farkındalığını artırmayı ve gönüllülerin afet anında daha etkin müdahalede bulunabilmelerini amaçlıyor.

AFAD Müdürlüğü tarafından yapılan “7 Bölge 7000 Cemre projesi” kapsamında Nevşehir İl Gençlik Kolları teşkilatımızla Afad Gönüllü Saha Eğitimleri teorik ve pratik olarak uzman eğitmenler tarafından tamamlanmıştır.” açıklamayla eğitimlerin başarılı şekilde gerçekleştiği duyuruldu.

Exit mobile version