Nevşehir Belediye Başkanı Arı’dan Eleştiri Meclisi’ne Davet

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, vatandaşların görüşlerini almak için düzenleyeceği Eleştiri Meclisi'ne tüm siyasi parti temsilcilerini ve STK üyelerini çağırdı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 16 Ağustos 2024 Cuma akşamı şehirdeki tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini, mahalle muhtarlarını ve vatandaşları Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek ‘Eleştiri Meclisi’ programına davet etti. Program saat 19.00’da başlayacak.

Başkan Arı, “Ortak akıl ve istişare prensipleriyle hemşehrilerimizle bir araya gelerek, onların öneri ve eleştirilerini dinleyip, çözüm odaklı hizmetler geliştirmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. Arı, tüm Nevşehir halkını bu önemli toplantıya katılmaya çağırarak, şehrin sorunları ve eksiklikleri hakkında görüş alışverişinde bulunmayı amaçladıklarını belirtti.

Arı, sözlerine şu şekilde devam etti: “Siyasi partilerimizin temsilcileri, mahalle muhtarlarımız ve şehrimiz adına söz sahibi olan sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri; sizler bizim gözümüz ve kulağımızsınız. Hatalarımızı ve eksiklerimizi en iyi sizler bilirsiniz. Şehrimizin sorunlarıyla ilgili görüşlerinizi paylaşmak üzere sizleri aramızda görmek istiyoruz.”

Exit mobile version