Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Esnaf ve Sanatkarlarla İş Birliğini Vurguladı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi olarak her zaman esnaf ve sanatkârların yanında olacaklarını ve meslek odaları ile iş birliği içerisinde hizmet üreteceklerini belirtti.

Başkan Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Hasan İler ve Veli Kırşehirli de hazır bulundu. Başkan Arı, Pınarbaşı ile son dönemde sanayi bölgesinde görüntü ve çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması amacıyla belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Ayrıca yeni sanayi projesi konusundaki son gelişmeler de değerlendirilerek ele alındı.

Esnaf ve sanatkârların şehirlerin sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamında köklü bir role sahip olduğunu vurgulayan Başkan Arı, bu kesimin desteklenmesi ve teşvik edilmesinin şehir yönetimlerinin ve toplumun genel çıkarına hizmet ettiğini ifade etti. Bu doğrultuda, Nevşehir Belediyesi olarak her zaman şehrin esnaf ve sanatkârlarının yanında olduklarını dile getirdi.

Meslek örgütleri ile sürekli iş birliği içerisinde olduklarını ve esnaf ile sanatkârların görüş ve önerilerine büyük önem verdiklerini belirten Arı, belediye hizmetlerindeki desteklerinden dolayı tüm meslek örgütlerine ve esnaflara teşekkür etti.

Exit mobile version