Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Muhtarlar Günü’nde Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarların yerel yönetimlerdeki önemli rolünü vurgulayarak, vatandaşlarla birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen törende muhtarların yerel yönetimlerdeki önemli rollerine vurgu yaptı. Arı, muhtarların mahallelerdeki ihtiyaç ve talepleri yakından takip ederek vatandaşlarla devlet arasında bir köprü görevi üstlendiğini belirtti.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma törenine başkan yardımcıları Veli Kırşehirli ve Hasan İler ile birlikte katılan Başkan Arı, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve beraberindeki muhtarların gününü kutladı. Arı, halkın tercihleriyle göreve gelen muhtarların, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamada özveriyle çalıştığını ifade etti.

Konuşmasında muhtarları “yol arkadaşı” olarak gördüklerini belirten Arı, Nevşehir’in gelişimi için muhtarlarla yakın iş birliği içinde çalıştıklarını dile getirdi.

Arı, “Mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm arayan muhtarlarımız, hem vatandaşlarımızın hem de bizim sesimizdir. Nevşehir’i kalkındırmak ve geleceğe taşımak adına muhtarlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Aldığımız kararlarda onların görüşlerine büyük önem veriyoruz.” dedi.

Arı, ayrıca geçmişten bugüne görev yapmış tüm muhtarların gününü kutlayarak, vefat eden muhtarları da rahmetle andı.

Exit mobile version