Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Derinkuyu Ziyareti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, dün gün içinde Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce'yi makamında ziyaret etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, ilçe ve belde belediye başkanlarına yönelik ziyaret programı kapsamında Derinkuyu’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Arı, başkan yardımcısı Hasan İler ile birlikte Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’yi makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Arı, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce ile makamında bir araya gelerek, yeni görevinde başarılar diledi. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette, Başkan Arı ve Başkan İnce, belediye çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Taner İnce, Başkan Arı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sundu. Başkan İnce, bu tür ziyaretlerin iş birliğini ve dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı.

Çarşı Esnafına Ziyaret

Görüşmenin ardından Başkan Arı ve Başkan İnce, Derinkuyu çarşısında esnaf ziyaretlerinde bulundular. Esnafla sohbet eden Başkan Arı, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi. Çarşı ziyaretinde Derinkuyu sakinleriyle bir araya gelen Başkan Arı, vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Exit mobile version