Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Doğa Tohumculuk’a Tebrik

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girmeyi başaran Doğa Tohumculuk Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi tebrik etti.

Gülşehir ilçesinde uzun yıllardır tarım sektöründe yenilikçi ve kaliteli tohum üretimi ile faaliyet gösteren Doğa Tohumculuk’un Genel Müdürü Çağatay Buğrahan Özdil ve Satın Alma Müdürü Cem Özçelebi, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından başkanlık makamında ağırlandı.

Başkan Arı, firma yöneticileriyle yaptığı görüşmede Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine giren Doğa Tohumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Karahan başta olmak üzere, bu başarıda emeği geçen tüm yöneticileri ve çalışanları kutladı.

Başkan Arı, “Üretime ve istihdama katkı sunan firmalarımız, şehrimiz için bir kez daha gurur kaynağı oldu. Ülkemize ve şehrimize sağladıkları katma değer ve gösterdikleri çaba için iş insanlarımızı ve çalışanlarını gönülden tebrik ediyorum. Belediye olarak, sanayi ve iş dünyası ile olan işbirliğimizi pekiştirmeye ve sizlere daha iyi hizmet sunmaya devam edeceğiz. Her zaman iş dünyamızın yanında olacağız ve başarılarını desteklemek adına gerekli adımları atacağız.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version