Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Kardeşlik Mesajı

'Kayaşehir Buluşmaları' kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, kentin tüm sakinlerinin haklarını koruma ve onlara hizmet sunma sorumluluğunda olduklarını vurguladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kayaşehir Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Etkinlikte büyük bir katılım gören Arı, toplumun çeşitli kesimlerinden gelen insanlarla sıcak bir sohbet ortamı oluşturdu.

Arı, konuşmasında şehrin 124 bin sakinine eşit hizmet sunma görevini vurguladı ve bu sorumluluğu Allah’ın izniyle yerine getireceklerini belirtti. “Geçmişte ayrımcılık yapmadım, gelecekte de yapmayacağım.” diyerek, her bireyin hakkını koruma konusunda kararlı olduklarını ifade etti.

Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Belediye Başkanı Arı, belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca şehirde kardeşlik tohumlarını ekmenin bir zorunluluk olduğunun altını çizerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Arı’nın konuşması şöyle:

Nevşehirli seçimlerde kendi siyasi düşüncesini, ideolojisini, partisini bir yere koydu ve ‘Ben Rasim Arı’ya oy veriyorum.’ dedi. Dolayısıyla biz başkalarının düştüğü hataya düşmeyeceğiz. ‘Benim adamım, benim partilim, bana oy veren’ yok. Biz bu şehirde 124 bin insanın her birinin hakkını korumak ve onların her birine hizmet etmekle mükellefiz. Bunu da Allah’ın izni ile yapacağız. Ayrımcılık dün yapmadım bundan sonra da asla yapmayacağım. Daha bir gün kimseye şucu, bucu, şu partili diye uzak davranmadım. Biz her şeyden önce samimiyetimizle, iyi niyetimizle, gayretimizle, şehre olan sevdamızla bu şehrin makus tarihini değiştirmek için çalışacağız. Bizim bu şehirde kardeşlik tohumunu ekmekten başka çaremiz yok. Birisi bu şehirdeki kardeşliği başaracaksa onu başaracak keşke çok olsa olsa ama şu anda benim. O yüzden ben de yükümün ağır olduğunu biliyorum fakat Allah’ın izniyle, insanlığımızla, çalışkanlığımızla, mücadelemizle, samimiyetimizle bu şehirde kardeşlik tohumunu öyle bir ekeceğiz ki bu tohum sadece bugünleri değil yarınları da yeşertecek. Şu anda belli bir yaşın altındaki gençlerdeki bu samimiyet, onların iyi niyeti bizim onlara örneklik göstermemiz ile birlikte bu şehrin yarınlarını bambaşka yapacak inşallah.

Exit mobile version