Nevşehir Belediye Başkanı’ndan Sosyal Medya Üzerinden Çay Daveti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sosyal medya üzerinden yaptığı çay daveti, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sosyal medya üzerinden yaptığı davet büyük ilgi gördü. Başkan Arı’nın, belediyenin başkanlık makamına çay içmeye davet ettiği vatandaşlar, öğle saatlerinden itibaren belediyeye akın etti.

Arı, haftanın ilk gününde sosyal medya hesapları aracılığıyla yaptığı paylaşımda, “Dostlar, saat 14:00-17:00 arası sizin belediyenizde çay içmeye bekliyorum. Sohbet etmek isteyen, eksiklerimizi dile getirmek isteyen tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Bu davet üzerine yüzlerce kişi, Nevşehir Belediyesi’ne gelerek Başkan Arı ile bir araya geldi.

Belediye binasında vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Arı, gelen talepleri ve önerileri dinledi. Her fırsatta mahalle ziyaretleri yaparak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Arı, bazen de onları belediye binasında ağırlayarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Başkan Arı yaptığı açıklamada, “Amacımız, vatandaşlarımızın beklentilerini ve sorunlarını doğrudan dinleyerek çözüm yolları geliştirmek. Belediyenin karar süreçlerine vatandaşlarımızı daha aktif bir şekilde dahil etmek istiyoruz.” dedi.

Exit mobile version