Nevşehir Belediye Meclisi Eylül Toplantısını Gerçekleştirdi

Nevşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını 1. Başkan Vekili Hasan Hüseyin Berber’in başkanlığında gerçekleştirerek çeşitli gündem maddelerini ele aldı.

Nevşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hasan Hüseyin Berber’in başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çöler, Hasan İler ve Veli Kırşehirli’nin katılımıyla, Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantının başında, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi çerçevesinde gündem maddeleri ele alındı. Belediye Başkanı Rasim Arı’nın şehir dışında olması nedeniyle, toplantıya Başkan Vekili Hasan Hüseyin Berber başkanlık etti.

Toplantının ilk bölümünde, vergi borcuna mahsuben taşınmaz devir ve satışları ile Emek, Bekdik ve Esentepe mahallelerindeki imar plan değişiklikleri değerlendirildi.

Sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüklerinin görev ve çalışma esasları yönetmeliği incelendi. Toplantının ilerleyen saatlerinde ise 2025-2029 yılları için hazırlanan Stratejik Plan ve 2025 yılına ait gelir tarifesi görüşülüp oylandı.

Exit mobile version