Nevşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Belli Oldu

Nevşehir Belediyesi’nin 70. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün zaferiyle tamamlandı.

Nevşehir Belediyesi’nin 70. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün şampiyonluğu ile sona erdi.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve çalışanlar arasındaki kaynaşmayı, birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçlayan turnuvaya, iki farklı grupta 8 takım katıldı. Maçlar, Uçhisar Halı Saha’da gerçekleştirildi.

Turnuvanın final karşılaşmasında İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü ekipleri karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadeleyi 5-3’lük skorla kazanan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlar ve sporcular, kupa ve madalyalarını Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer’in elinden aldı.

Exit mobile version