Nevşehir Belediyesi Gençlere Ücretsiz Hazırlık Kurslarıyla Destek Veriyor

Nevşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Rasim Arı'nın önderliğinde hayata geçirdiği projelerle gençlere ve eğitime destek konusunda Türkiye genelinde adını duyuruyor.

Nevşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Rasim Arı’nın öncülüğünde hayata geçirilen gençlere yönelik projeler ve eğitim destekleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. PMYO (Polis Meslek Yüksek Okulu), BESYO (Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu) ve Askeri Okullara Giriş Fiziki Yeterlilik Sınavlarına hazırlanan gençlere ücretsiz kurslar sunarak büyük ilgi topladı.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları kapsamında, fiziki yeterlilik sınavlarına hazırlanmak isteyen gençlere özel kurslar açıldı. Alanında uzman antrenörlerin gözetiminde gerçekleştirilen bu kurslarda, gençlerin hedefledikleri okulların fiziki yeterlilik parkurları oluşturuldu ve birebir eğitim verildi.

İki Farklı Mekanda Eğitim İmkanı

Kurslara katılan gençler, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 3 Nolu Çim Saha’daki atletizm pistinde güç depolarken, 2000 Evler Mahallesi TOKİ Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan “Sınavlara Hazırlık ve Parkur Etabı” eğitimiyle hız ve çevikliklerini geliştirerek teorik bilgilerini pekiştirme şansı buluyor.

Bu kurslara katılarak sınavlara hazırlanan gençler, Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkürlerini iletti. Türkiye’nin çeşitli illerinde bu tür sınavlara hazırlık için yüksek miktarda para harcanırken, Nevşehir’de bu imkanın ücretsiz sunulması gençleri oldukça mutlu etti.

Gençler, “Bize bu fırsatı sağlayan Belediye Başkanımız Rasim Arı’ya ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri ile antrenörlerimize teşekkür ederiz. Böyle destekleyici bir belediye başkanımız olduğu için çok şanslıyız.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Exit mobile version