Nevşehir Belediyesi Gençlik Ofisi 16 Eylül’de Açılıyor

Nevşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine yönelik hizmetler sunacak olan Gençlik Ofisi, 16 Eylül 2024'te Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kampüsünde açılıyor.

Nevşehir Belediyesi tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kampüsünde kurulan Gençlik Ofisi, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü hizmete açılacak. Gençlik Ofisi, üniversite öğrencilerinin sosyal yaşamlarına katkıda bulunmayı ve akademik çalışmalarına daha fazla zaman ayırmalarını desteklemeyi amaçlıyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın öncülüğünde hayata geçirilen ve öğrenci dostu projelerle dikkat çeken Gençlik Ofisi’nin açılış töreni, 16 Eylül Pazartesi günü saat 12.00’de gerçekleştirilecek. Törene Belediye Başkanı Arı, kent protokolü ve üniversite öğrencilerinin katılması bekleniyor.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek olan ofis, öğrencilerin ücretsiz bilgisayar ve internet hizmetlerinden yararlanabilecekleri, ders çalışabilecekleri ve dinlenme alanları sunacak. Ayrıca Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından düzenlenecek kişisel gelişim, kariyer ve eğitim odaklı kurs ve seminer programlarına da ofis aracılığıyla kayıt yaptırılabilecek.

Gençlik Ofisi, üniversite öğrencilerine sağladığı olanaklarla hem akademik hem de sosyal yaşamlarına önemli katkılar sunmayı hedefliyor.

Exit mobile version