Nevşehir Belediyesi Gönüllü Eğitim Merkezi Yaz Kurslarına Başvurular Sona Eriyor

Nevşehir Belediyesi Gönüllü Eğitim Merkezi, öğrencilere yönelik ücretsiz yaz dönemi kursları için başvuruların bugün sona ereceğini duyurdu.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gönüllü Eğitim Merkezi, öğrencilere yönelik ücretsiz yaz dönemi kursları düzenliyor. Matematik, İngilizce, resim ve satranç branşlarında açılacak olan kurslar, öğrencilere geniş bir seçenek sunuyor.

Yaz dönemi boyunca sınırlı kontenjanlarla açılacak olan matematik, İngilizce, resim ve satranç kurslarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler için bugün son gün. Matematik kursuna 1-6. sınıf öğrencileri, İngilizce kursuna 4-5. sınıf öğrencileri, resim kursuna ise 1-5. sınıf öğrencileri katılabilecek. Satranç kursuna ise tüm öğrenciler başvurabilecek.

Öğrenciler, www.nevsehir.bel.tr adresindeki hızlı menü içerisinde yer alan ‘Gençik Spor ve Eğitim Merkezi Kurs Başvuruları’ sekmesinden bugün gün sonuna kadar başvurularını yapabilecekler.

Başvuruların ardından kursların ne zaman ve hangi saatlerde yapılacağı gibi detaylar, Nevşehir Belediyesi tarafından duyurulacak.

Exit mobile version