Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde Ücretsiz Müzik ve Halk Oyunları Kursları Başlıyor

Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi, çocuk ve gençler için ücretsiz müzik ve halk oyunları kursları düzenleyecek ve başvurular 30 Eylül 2024'e kadar online olarak alınacak.

Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi, çocuklar ve gençler için yeni dönemde ücretsiz müzik ve halk oyunları kursları sunacak. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olan merkez, genç yeteneklerin sanatsal yeteneklerini geliştirmeyi hedefliyor.

Bu yıl açılacak kurslar arasında Bağlama, Gitar, Yan Flüt, Ney, Keman, Ud ve Halk Oyunları yer alacak. Profesyonel eğitmenler eşliğinde verilecek olan kurslar, çocuklar ve gençlerin sanatsal becerilerini keşfetmeleri ve özgüven kazanmaları için büyük bir fırsat sunacak. Katılımın ücretsiz olduğu kurslar, sınırlı kontenjanlarla gerçekleştirilecek.

Kursa başvurmak isteyenler, 30 Eylül 2024 tarihine kadar Nevşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden, Hızlı Menü içerisindeki Güzel Sanatlar Merkezi Kurs Başvuruları sekmesinden online kayıt yaptırabilecek.

Exit mobile version