Nevşehir Belediyesi Halter Sporcuları Bolu’da Başarıya Ulaştı

Bolu'nun Gerede ilçesinde düzenlenen Minikler ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası'nda Nevşehir Belediyesi sporcuları büyük başarı elde etti.

Nevşehir Belediyesi sporcuları, Bolu’nun Gerede ilçesinde düzenlenen Minikler ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti. Türkiye Halter Federasyonu tarafından organize edilen ve Gerede Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya, 32 ilden yaklaşık 600 sporcu ve antrenör katıldı.

Nevşehirli halterciler, şampiyonada 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Hatice Kızmaz, U15 Kadınlar Kategorisi 55 kg sıkletinde Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. U15 Erkekler Kategorisi’nde ise Yasin Mert Gülen 81 kg sıkletinde, Furkan Özer 96 kg sıkletinde ve Mustafa Erdoğmuş 102 kg sıkletinde Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya sahibi oldular.

Dereceye giren sporcular, başarılarını düzenlenen törenle aldıkları madalyalarla taçlandırdı. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, şampiyonada büyük başarı gösteren sporcuları ve Antrenörleri Burak Erdoğan’ı tebrik ederek, Nevşehir’i gururlandırdıkları için teşekkür etti.

Exit mobile version