Nevşehir Belediyesi KAPEM’de 2 Yeni Kurs İçin Kayıtlar Başladı

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM), yeni eğitim programlarıyla gençlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemeye devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM), gençlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği ücretsiz kurslara iki yenisini daha ekliyor. Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren KAPEM, sınırlı kontenjanla açılacak olan Fransızca A1 ve Cenaze Hizmetleri kursları için kayıt almaya başladı.

Toplumun daha aktif ve donanımlı bireyler olarak katılımını hedefleyen KAPEM, çeşitli yabancı dil, kişisel gelişim ve mesleki eğitim kurslarıyla gençlerin yanında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda açılacak olan yeni kurslar, gençlerin kişisel gelişimlerine ve kariyer planlarına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Ücretsiz olarak sunulacak kurslara katılmak isteyenler, 20 Temmuz 2024 tarihine kadar Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen başvuruda bulunabilirler. Başvurular ayrıca www.nevsehir.bel.tr adresindeki hızlı menü içerisinde yer alan Gençlik ve Spor Hizmetleri Kurs Başvuruları sekmesinden online olarak da yapılabilecek.

Exit mobile version