Nevşehir Belediyesi Üniversite Öğrencilerini Karşıladı

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne yeni başlayan öğrencileri sıcak bir şekilde karşılamak için bilgilendirme standları kurdu ve çeşitli hoş geldin etkinlikleri düzenledi.

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne eğitim için gelen öğrencilere yönelik sıcak bir karşılama gerçekleştirdi. Adnan Menderes Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ve üniversite kampüsünde kurulan bilgilendirme standları, öğrencilere çeşitli bilgiler sundu.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, üniversite sınavında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerin şehirdeki ilk günlerinde hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla otogarda ve kampüste stand açtı. Öğrencilere, Nevşehir’in tanıtıldığı kitapçıklar ve Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) bünyesinde sunulacak ücretsiz kurslar hakkında bilgiler verildi.

Standlarda ayrıca Nevşehir Belediyesi’nin gençlik ve eğitim projeleri ile gençlere yönelik düzenlediği aktiviteler hakkında bilgiler sunuldu. Öğrencilere, şehir içi ulaşım ve NEVKART kullanımı konularında da açıklamalar yapıldı.

Nevşehir Belediyesi, şehre gelen öğrencilerin kendilerini evlerinde hissetmeleri için çeşitli noktalarına ‘Evinize Hoş Geldiniz’ yazılı pankart ve afişler astı. Bu uygulama, Nevşehir’in öğrenci dostu bir şehir olduğunu vurgulamak amacıyla yapıldı.

Exit mobile version