Nevşehir Belediyesi’nden Bayram Boyunca Kesintisiz Hizmet

Nevşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince her alanda hizmetlerine kesintisiz devam ederek vatandaşların daha rahat ve konforlu bir tatil geçirmesini sağladı.

Nevşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirebilmeleri amacıyla nöbetçi ekipleriyle tam kadro hizmet verdi. Belediye, bayram tatili öncesinde oluşturduğu nöbetçi ekiplerle, tatil boyunca şehirde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için önlemler aldı. 

Bayram süresince Fen İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Mezarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri aktif olarak sahada görev yaptı. Bu ekipler, vatandaşların karşılaşabileceği olası sorunlara anında müdahale edebilmek için hazır bulundu. 

Nevşehir Belediyesi’nin nöbetçi ekipleri, bayram boyunca temizlik çalışmalarının yanı sıra park ve bahçelerin bakımını, yol ve yaya kaldırımlarının onarımını, cadde ve sokakların düzenlemelerini kesintisiz olarak sürdürdü. Bu çalışmalar sayesinde vatandaşlar, bayramı huzur içinde geçirdi. 

Exit mobile version