Nevşehir Belediyesi’nden Doğa Kampı: Kayıtlar Başladı!

Nevşehir Belediyesi, çocuk ve gençler için keyifli ve öğretici bir doğa kampı düzenliyor. Doğa kampı, 29-30 Temmuz tarihlerinde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde yapılacak.

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve çocuklar ile gençlere yönelik olan doğa kampı için kayıtlar başladı. Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlik, gençlerin erken yaşta sorumluluk bilinci kazanmalarını, takım ruhunu ve sportif bilinci geliştirmelerini amaçlıyor.

29-30 Temmuz tarihleri arasında Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kamp, çocukların ve gençlerin sportif ve teknik gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor. Kamp süresince düzenlenecek çeşitli eğitim ve etkinliklerle katılımcılar, hem eğlenceli hem de eğitici serbest zaman aktiviteleriyle dolu dolu bir yaz tatili geçirecekler.

Kayıt ve Katılım Bilgileri

Sınırlı kontenjanla düzenlenen doğa kampına, 12-15 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler katılabilecek. Aileler, 500 TL karşılığında çocuklarının kayıtlarını www.nevsehir.bel.tr adresinden yapabilirler.

Exit mobile version