Nevşehir Belediyesi’nden Dolandırıcılık Tehlikesine Karşı Uyarı

Nevşehir Belediyesi, dolandırıcıların belediye yetkililerinin adını kullanarak para talep etmeleri üzerine vatandaşları uyardı.

Nevşehir Belediyesi, son dönemde bazı dolandırıcıların üst düzey yetkililerin isimlerini kullanarak vatandaşlardan ve iş insanlarından para talep ettiğini belirterek halkı dikkatli olmaya çağırdı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, dolandırıcıların Nevşehir Belediyesi ya da bürokratların adını kullanarak menfaat sağlama girişiminde bulunduğu ifade edildi. Açıklamada, hiçbir belediye görevlisinin ya da bürokratın, vatandaşlardan para talep etmesinin söz konusu olamayacağı vurgulandı.

Nevşehir Belediyesi, bu tür taleplerle karşılaşan vatandaşların dolandırıcılık girişimlerine karşı uyanık olmalarını istedi. Şüpheli bir durumla karşılaşılması halinde derhal kolluk kuvvetlerine başvurulması gerektiği hatırlatıldı. Belediye ayrıca, bu kişilerin asıl amacının insanları dolandırmak olduğuna dikkat çekerek, vatandaşların gelen tekliflere ve aramalara itibar etmemeleri gerektiğini belirtti.

Exit mobile version