Nevşehir Belediyesi’nden Evlenecek Çiftlere Ücretsiz Düğün Salonu Hizmeti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, evlenecek çiftlere destek olmayı amaçlayan "Düğün Salonu Bizden İkramlar Sizden" projesini duyurdu.

Nevşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine hitap eden projelerine bir yenisini daha ekliyor. Belediye Başkanı Rasim Arı, gençlere yönelik pozitif ayrımcılık uygulamalarına devam edeceklerini belirterek, evlenmek isteyen ve düğün salonu kiralamakta zorlanan genç çiftler için önemli bir destek projesi başlattıklarını açıkladı.

Proje kapsamında, düğün salonu ihtiyacı olan çiftler Nevşehir Belediyesi Turkuaz Masa’ya başvurarak rezervasyon yaptırabilecekler. Atatürk Bulvarı Paşa Konağı karşısında yer alan Nigrum Hotel’de gerçekleşecek düğünlerde çiftlerden herhangi bir salon ücreti alınmayacak. İlk düğünde nikahı bizzat kendisinin kıyacağını belirten Başkan Arı, gençlerin mutluluğuna ortak olmanın kendileri için büyük bir sevinç kaynağı olduğunu ifade etti.

Arı, “Gençlerin en mutlu anlarını paylaşmak ve hayatlarını birleştirdikleri bu özel günde yanlarında olmak bizim için büyük bir onurdur. Bu proje ile düğün organizasyonlarında belediyemiz tarafından sağlanan ücretsiz düğün salonu desteğinden faydalanmalarını sağlıyoruz. Evlilik hazırlıklarında gençlere bir nebze olsun katkıda bulunmak ve bu özel günlerini daha da güzelleştirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu. Başkan Arı, projeye katkılarından dolayı Nigrum Hotel yöneticilerine de teşekkür etti.

Exit mobile version