Nevşehir Belediyesi’nden İhtiyaç Sahibi Ailelere Kırtasiye Desteği

Nevşehir Belediyesi, öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatını desteklemek amacıyla yeni bir proje başlattı. Belediye, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kırtasiye desteği sağlamaya karar verdi.

Nevşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yeni bir kırtasiye desteği programı başlattı. Bu program, öğrencilerin eğitim süreçlerine katkıda bulunmak ve fırsat eşitliği sağlamak amacıyla tasarlandı.

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın liderliğinde yürütülen sosyal belediyecilik projeleri kapsamında, Nevşehir Belediyesi; ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere kırtasiye yardımı sunacak. Dezavantajlı ve düşük gelirli ailelerin faydalanabileceği destek için başvurular 20-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacak. Başvurular, Turkuaz Masa’ya şahsen yapılabileceği gibi 153 Çağrı Merkezi üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

Başvuruların tamamlanmasının ardından gelir düzeyi araştırması yapılacak ve kırtasiye desteğinden yararlanacak ailelere verilecek çeklerle öğrenciler, kentteki yerel esnaflardan alışveriş yapabilecek.

Ayrıca yeni eğitim döneminde ihtiyaç sahiplerine destek vermek isteyen hayırsever iş insanları da projeye katkıda bulunabilecek. Katkıda bulunmak isteyen hayırseverler, Turkuaz Masa’ya başvurarak desteklerini iletebilecek.

Exit mobile version