Nevşehir Belediyesi’nden Kiralama İhalesi

Nevşehir Belediyesi, çeşitli mahallelerde yer alan 27 adet taşınmazı 3 yıl süreyle kiralamak üzere 28 Ağustos 2024 tarihinde kiralama ihalesi düzenleyecek.

Nevşehir Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 27 taşınmazı 3 yıl süreyle kiraya vermek üzere 28 Ağustos 2024 tarihinde kiralama ihalesi düzenleyecek. Belediye Encümeni tarafından yapılacak olan ihale, Nevşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün duyurusu ile kamuoyuna bildirildi.

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre ihaleye konu olan taşınmazlar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi kapsamında açık teklif usulüyle kiraya verilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin, gerekli belgeleri ihale günü olan 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 12.00’ye kadar teslim etmeleri gerekiyor. İhale, Belediye Encümeninin Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Aynı gün, Nevşehir Merkez İlçesi’nde ambalaj atıklarının Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği’ne uygun olarak toplanması işi için de bir ihale yapılacak. Bu ihale ise saat 14.00’te başlayacak. İlgililer, her iki ihaleye ilişkin detaylı bilgileri Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası’ndaki İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden alabilirler.

Daha fazla bilgi için belediyenin resmi web sitesinde yer alan ihale ilan metnine başvurulabilir.

Exit mobile version