Nevşehir Belediyesi’nden Sümer Mahallesi’nde Detaylı Temizlik Seferberliği

Nevşehir Belediyesi, “Temiz Şehir Nevşehir” projesi kapsamında Sümer Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Nevşehir Belediyesi, “Temiz Şehir Nevşehir” sloganıyla mahallelerde başlattığı kapsamlı temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu hafta temizlik seferberliği Sümer Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, sabahın erken saatlerinde Sümer Mahallesi’ne giderek cadde, sokak, park ve yürüyüş yollarında detaylı temizlik çalışmaları yaptı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalara Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.

Yoğun personel ve iş makineleriyle yürütülen temizlik çalışmaları sırasında, mahalle içerisindeki yaya kaldırımları ve bozuk yollar da onarıldı.

Nevşehir Belediyesi, kent genelinde daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre oluşturma hedefi doğrultusunda hem günlük temizlik hizmetlerini sürdürürken, mahallelerde periyodik olarak kapsamlı temizlik çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

Exit mobile version