Nevşehir Belediyesi’nden Ücretsiz Diksiyon ve Türk İşaret Dili Kursları

Nevşehir Belediyesi, gençlere yönelik ücretsiz Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk ile Türk İşaret Dili kursları düzenliyor.

Nevşehir Belediyesi, gençler için ücretsiz eğitim fırsatları sunmaya devam ediyor. Belediye bünyesindeki Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) yeni dönemde Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk Kursu ile Türk İşaret Dili (TİD) Kursu açacağını duyurdu.

Gençlerin kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek olan bu kurslar, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda gerçekleştirilecek. Tüm katılımcılara ücretsiz olarak sunulacak eğitimlere başvurular ise başladı.

Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk Kursu, etkili iletişim becerilerini geliştirmek isteyenler için önemli bir fırsat sunarken, Türk İşaret Dili Kursu ise işitme engelli bireylerle daha etkili iletişim kurmak isteyen gençler için özel olarak tasarlandı. Her iki kursa katılmak isteyenler, başvurularını 22 Eylül 2024 tarihine kadar Nevşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.nevsehir.bel.tr adresindeki “Gençlik ve Spor Hizmetleri Kurs Başvuruları” sekmesinden online olarak yapabilecek.

Exit mobile version