Nevşehir Belediyesi’nin Birimler Arası Futbol Turnuvası Start Aldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün organizasyonuyla düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın açılışına katılarak, ilk vuruşu yaptı.

Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen Birimler Arası Futbol Turnuvası, Başkan Rasim Arı’nın katılımıyla başladı. Başkan Arı, turnuvanın açılışında başlama vuruşunu gerçekleştirirken, A Grubu’nun ilk karşılaşmasında Fen İşleri Müdürlüğü formasını giyerek sahaya çıktı.

Nevşehir Belediyesi, ilin 70. kuruluş yıl dönümü şerefine düzenlenen ’70. Yılda 70 Etkinlik’ programı kapsamında Birimler Arası Futbol Turnuvası organize etti. Personel arasında kaynaşmayı artırmak ve uyumlu bir çalışma ortamı yaratmak amacıyla düzenlenen bu turnuvaya, iki farklı grupta toplam 8 takım katılım gösterdi.

Uçhisar Halı Saha’da gerçekleştirilen turnuvanın ilk mücadelesi, A Grubu’nda yer alan Fen İşleri Müdürlüğü ve İşletme İştirakler Müdürlüğü takımları arasında oynandı. Maç öncesinde Başkan Arı, oyuncular ve hakemlerle hatıra fotoğrafı çektirerek her iki takıma da başarı dileklerinde bulundu.

Başlama vuruşunu gerçekleştiren Başkan Arı, bir süre Fen İşleri Müdürlüğü takımında forma giyerek sahada futbol oynadı.

Exit mobile version