Nevşehir Belediyespor, Sezonun İlk Maçında İnegöl Kafkasspor İle Karşılaşacak

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de 2024-25 sezonunun fikstür çekimi gerçekleştirildi. Bu çekimle birlikte Nevşehir Belediyespor'un ligdeki ilk rakibi de belli oldu. Nevşehir Belediyespor, sezonun ilk maçında İnegöl Kafkasspor ile karşılaşacak.

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala TFF 2. Lig ile TFF 3. Lig’de mücadele edecek takımlar için maç programı belli oldu. Çekilen kura sonucunda Nevşehir Belediyespor, İnegöl Kafkasspor ile eşleşti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen fikstür çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp temsilcileri katıldı.

TFF 2. Lig, 31 Ağustos’ta oynanacak maçlarla başlayacak ve ilk yarı 22 Aralık’ta sona erecek. İkinci devre ise 18 Ocak 2025’te başlayacak ve normal sezon 3 Mayıs 2025’te tamamlanacak. Sezon sonunda play-off aşamasına geçilecek. 2. Lig’de 22. ve 29. hafta maçları hafta içinde oynanacak. Gruplarında ilk sırayı alan iki takım ve play-off’tan gelen bir ekip, 1. Lig’e yükselecek. Son üç sırayı alan takımlar ise küme düşecek.

TFF 3. Lig ise 7 Eylül’de yapılacak maçlarla başlayacak ve ilk yarı 15 Aralık’ta sona erecek. İkinci devre, 18 Ocak 2025’te başlayacak ve normal sezon 26 Nisan’da son bulacak. Ardından play-off maçlarına geçilecek. 3. Lig’de 26. hafta maçları hafta içinde oynanacak. Gruplarında ilk sırayı alan dört takım ve play-off’tan gelen iki ekip, 2. Lig’e yükselme hakkı kazanacak. Son üç sıradaki takımlar ise bir sonraki sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak.

Yapılan fikstür çekimi sonucunda 2. Grup’ta yer alan Nevşehir Belediyespor, sezonun ilk maçında İnegöl Kafkasspor ile karşı karşıya gelecek.

Yönetim ile ilgili sıkıntıların devam ettiği süreçte, Nevşehir Belediyespor’un hem ilk maçında hem de ligde göstereceği performans taraftarlar arasında büyük bir merak konusu.

Exit mobile version