Nevşehir Belediyespor’da Ender Alkan Sözleşmesini Feshetti

Nevşehir Belediyespor’da yeni sezon öncesi yaşanan ayrılıklara Ender Alkan'da katılarak sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Geçtiğimiz günlerde 1 yıllık sözleşmesi bulunan Hüseyin Biber, kulübün yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle Nevşehir Belediyespor ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Şimdi ise, Nevşehir Belediyespor’un geçen sezon kadrosunda yer alan ve 30 Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunan stoper oyuncusu Ender Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

Ender Alkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Nevşehir Belediyespor Kulübü ile olan sözleşmemi tek taraflı olarak feshetmiş bulunmaktayım. Bu zaman zarfında birlikte özverili bir mücadele ettiğim, ter döktüğüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma, kulüp çalışanlarına ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Nevşehirspor taraftarına ve halkına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte Nevşehir Belediyespor’a başarılar dilerim.”

Geçen sezon Nevşehir Belediyespor formasıyla 26 maçta 2 bin 336 dakika süre alan Ender Alkan, takımın en istikrarlı isimleri arasında yer alırken, 8 kez sarı kart görmüştü.

Exit mobile version