Nevşehir Devlet Hastanesinden Filistin’e Büyük Destek

Nevşehir Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen kermes, Filistin'e destek amacıyla önemli bir bağışa dönüştü. Hastane yönetimi ve sağlık personelinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte 75 bin 132 TL toplandı ve bu yardım Türk Kızılay Nevşehir İl Başkanlığına teslim edildi.

Nevşehir Devlet Hastanesi, yönetim ve sağlık personelinin desteğiyle anlamlı bir etkinlik düzenledi. Kermeste, hastane çalışanlarının evlerinde hazırladıkları yiyeceklerin satışından elde edilen tüm gelir, Gazze İnsani Yardım Operasyonuna bağışlandı. Etkinlikte toplanan 75 bin 132 TL, hastane başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Mustafa Çetin tarafından Türk Kızılay Nevşehir İl Başkanı Ercan Civelek’e teslim edildi.

Başhekim Çetin, toplanan yardımı Başkan Civelek’e teslim ederken, “Bu bağışın Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında köprü olduğumuz için gururluyuz. Sağlık çalışanlarımızın duyarlılığı ve özverisi sayesinde bu önemli yardımı gerçekleştirdik.” dedi.

Başkan Civelek’ten Teşekkür

Türk Kızılay Nevşehir İl Başkanı Ercan Civelek, bağışı teslim alırken duyduğu memnuniyeti dile getirdi: “Nevşehir Valiliğimizin onayı ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün katılımıyla gerçekleştirilen bu anlamlı kermeste toplanan bağışı almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Başta Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Mustafa Çetin olmak üzere, tüm hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunarım. Millet olarak Filistin’deki insanlık dramına duyarsız kalmayarak, bu tür desteklerle yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Başkan Civelek, konuşmasında toplumun her kesiminin bu tür yardım kampanyalarına destek vermesinin önemine vurgu yaparak, “Gazze’deki insanlık dramının yaralarını sarmak için verdiğimiz mücadelede kamu kurumlarının ve halkımızın desteği çok değerli. Bu tür organizasyonlar, farkındalık yaratmada büyük rol oynuyor. Gazze’nin yanında olan herkese teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Exit mobile version