Nevşehir Emniyet Müdürlüğü İletişim Dolandırıcılığıyla İlgili Esnaf ve Vatandaşları Bilgilendirdi

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, kapalı pazar yerinde bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, vatandaşların dolandırıcılık yöntemleri konusunda bilinçlenmesi için çalışma başlattı. Kapsamlı bilgilendirme çalışmaları çerçevesinde kapalı pazar yerini ziyaret eden ekipler, pazar esnafı ve vatandaşlara “İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” konusunda broşürler dağıttı.

Polis ekipleri, cep telefonlarına gelen kaynağı şüpheli mesaj ve aramalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Yapılan bu bilinçlendirme faaliyetleri sayesinde, dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşların daha dikkatli ve tedbirli olmaları hedefleniyor.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, dolandırıcılık vakalarının önlenmesi amacıyla bu tür bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini ve toplumun her kesimine ulaşmayı amaçladıklarını belirtti. Vatandaşlar ise polis ekiplerinin bu çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, bilgilendirme faaliyetlerinin oldukça faydalı olduğunu ifade ettiler.

Exit mobile version