Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nden Öğrencilere Güvenlik Eğitimi

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında Kızılay Anaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere güvenlik eğitimi verdi ve okula uyum sağlayamayan bir çocuğa destek oldu.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında Kızılay Anaokulu’nu ziyaret etti. 25 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte, Öğretmen Semiha Yıldırım ile birlikte, “Kapadokya’nın Parlayan Yıldızları” adlı ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) projesi çerçevesinde öğrencilere temel güvenlik tedbirleri hakkında bilgi verildi.

Ziyaret sırasında çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtıldı. Ayrıca okula uyum sağlamakta zorlanan bir öğrenci ile bireysel olarak ilgilenilerek, okula gitmesi konusunda ikna edildi. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, öğrenciye sınıfına kadar eşlik ederek destek verdi. Bu tür etkinliklerin, çocukların güvenli yaşam alışkanlıkları geliştirmesine yardımcı olmasının yanı sıra okula uyum süreçlerinde de önemli rol oynadığı belirtildi.

Exit mobile version