Nevşehir Futbol Kulübü Yönetimi Taraftara Seslendi

Nevşehir Futbol Kulübü, İnegöl Kafkas Spor'u 1-0 yenerek sezona galibiyetle başlarken, kulüp yönetimi taraftara birlik ve destek çağrısında bulundu.

Sezonun ilk maçında kendi sahasında İnegöl Kafkas Spor Kulübü’nü 1-0 mağlup eden Nevşehir Futbol Kulübü, sahadan 3 puanla ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yaptı. Nevşehir Futbol Kulübü yönetimi, galibiyetin ardından kamuoyuna önemli bir açıklama yaparak Nevşehir taraftarına seslendi.

Nevşehir Futbol Kulübü Yönetimi yaptığı duyuruda, kulübün yaşadığı zorlu süreci hatırlatarak 2023-2024 sezonuna maddi zorluklar ve son sırada bir takım devraldıklarını belirtti. Geçen sezonun sonunda ligde kalmayı başardıklarını vurgulayan yönetim, bu süreçte kulübün borçlarını ödeyerek TFF’deki transfer tahtasını açtıklarını ve futbolcuların lisanslarını çıkardıklarını ifade etti.

Açıklamada, kulübün yeni sezona güçlü bir kadro ile başladığına dikkat çekildi. Geçen sezonun devre arasında ve sezon sonunda kadronun %30’unu korudukları belirtilirken yapılan yeni transferlerin ardından takımın başarılı bir kamp dönemi geçirdiği vurgulandı.

Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

Exit mobile version