Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde Seçim Heyecanı

Bugün Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde (NGC) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantı, saat 13.00'te Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonunda yapılacak.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin gazetecilik mesleği ve kent için taşıdığı büyük önemi vurgulayan mevcut Başkan Bayram Ekici, “Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti, şehrimizin marka değerini temsil etmektedir. Bölgemizin ve kentimizin kalkınması ile tanıtımında büyük rol oynayan meslektaşlarımızın en iyi şekilde desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Yapılacak haberler konusunda tüm kurumlarımızın desteğini bekliyorum. Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni eder, yeni yönetime başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

NGC’nin 2014 yılından bu yana başkanlığını yürüten Bayram Ekici’nin, genel kurula tek listeyle katılması bekleniyor. Başkan Ekici’nin liderliğinde, NGC’nin gazetecilik standartlarını yükseltme ve şehir tanıtımına katkı sağlama görevini sürdürmesi hedefleniyor.

Genel kurul toplantısının ardından NGC’nin yeni yönetiminin belirlenmesi ve gelecek dönem çalışmalarının planlanması bekleniyor.

Toplantıya katılım ve destek çağrısı yapan Başkan Ekici, şehrin ve bölgenin kalkınmasında gazeteciliğin oynadığı kritik role dikkat çekti.

Exit mobile version