Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları Başlıyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2024-2025 akademik yılı için kısmi zamanlı öğrenci alımlarını 1-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2024-2025 akademik yılı için kısmi zamanlı öğrenci alımlarını duyurdu. 1 Ekim – 11 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak başvurular, öğrencilerin eğitimleri devam ederken çalışma imkânı sunuyor.

Üniversite bünyesinde bulunan 49 farklı birim, kısmi zamanlı öğrenci başvurularını kabul edecek. Bu birimler arasında Fen Edebiyat Fakültesi, Diş Hekimliği, Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BTUAM), Eğitim Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu gibi çeşitli akademik ve idari birimler bulunuyor.

Başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler, sks.nevsehir.edu.tr adresinden temin edebilecekleri başvuru formunu ve gerekli diğer belgeleri doldurarak, başvurmak istedikleri birime şahsen teslim edecekler. Başvuruların ardından yapılacak değerlendirmeler sonucunda kabul edilen öğrenciler, saatlik 34 TL ücretle çalışma imkânı elde edecek.

Kısmi zamanlı çalışma programı, öğrencilerin eğitim süreçlerine devam ederken maddi kazanç sağlamalarına ve iş deneyimi edinmelerine olanak tanıyor. Detaylı bilgi ve başvuru formuna üniversitenin resmi internet sitesinden ulaşılabiliyor.

Exit mobile version