Nevşehir, İl Oluşunun 70. Yılını Kutlamaya Devam Ediyor

Nevşehir Belediyesi, şehrin il oluşunun 70. yıl dönümünü renkli ve kapsamlı bir etkinlik programıyla kutluyor. İşte, 20 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek etkinlik programı...

Etkinlikler, 12:00’de Belediye Başkanlık Binası önünde başlayacak kortej yürüyüşü ile başlayacak. Katılımcılar, BigBus gezisi ve sünnet edilen çocuklarla birlikte düzenlenen çocuk etkinliklerinde keyifli anlar yaşayacak.

Öğleden sonra, 14:00-15:00 saatleri arasında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Maysa ve Bulut gösterisi gerçekleştirilecek. Etkinlik, 17:00’de Kayaşehir’de VR Merkezi’nin açılışı ile devam edecek. Aynı saatlerde Kayaşehir’de Maysa, Bulut ve Kukla gösterileri de sahne alacak.

18:30’da halk oyunları gösterisi ile devam edecek olan programda, saat 19:00’da açılış konuşmaları yapılacak. Konuşmaların ardından, 19:30’da ünlü sanatçı Mustafa Kemal Şimşek’in konseri ile müzik şöleni yaşanacak.

Günün finali ise 21:00’deki havai fişek gösterisi ile yapılacak. Ayrıca, 21:30’da Meryem Ana Kilisesi’nin aydınlatma açılışı ile etkinlikler sona erecek.

Exit mobile version