Nevşehir İl Özel İdaresi, Köylerdeki Arızalara Anında Müdahale Ediyor

Nevşehir İl Özel İdaresi, köylerde meydana gelen arızalara hızlı müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini önlüyor ve hizmetlerine kesintisiz devam ediyor.

Nevşehir İl Özel İdaresi, sorumlu olduğu 153 köydeki hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Kurum, köylerde meydana gelen arızalara hızlı bir şekilde müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini önlemeyi amaçlıyor.

Hafta içi ve hafta sonu demeden hizmet veren İl Özel İdaresi, gelen ihbarları anında değerlendiriyor ve köy sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Son olarak, yıpranmış su hatlarının arıza vermesi üzerine yapılan ihbarları değerlendiren ekipler, Avanos’a bağlı Sarılar ve Küçükayhan köyleri ile Ürgüp’e bağlı İltaş ve Hacıbektaş’a bağlı Karaova’da meydana gelen su arızalarını giderdi.

Ayrıca Kozaklı’nın Karasenir köyünde de kanal arızaları ekipler tarafından onarıldı. Merkez ilçeye bağlı Boğaz köyü Özyayla çıkışı ana yolda levha çalışması gerçekleştirilirken, Avanos’a bağlı Sarılar-Özkonak çıkışındaki kör noktalı yolun levhalandırılması da yapıldı.

Nevşehir İl Özel İdaresi, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Exit mobile version