Nevşehir İl Özel İdaresi Personeline Hizmet İçi Eğitim Programı Başladı

Nevşehir İl Özel İdaresi, kurum personeline yönelik düzenlediği Hizmet İçi Eğitim Programı ile resmi yazışma kurallarından disiplin hükümlerine kadar çeşitli konularda eğitim verilecek.

Nevşehir İl Özel İdaresi, kurum personeline yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı düzenledi. Eğitim, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edildi ve 5 gün sürecek.

Eğitim programının ilk günü, resmi yazışmalarda yapılan hataları önlemek amacıyla “Resmi Yazışma Kuralları” üzerine odaklandı. İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde, İl Özel İdaresi e-İçişleri Proje Sorumlusu ve Eğitim Araçları Teknisyeni Emel Sucu Kaya, yapılan hatalar üzerinden örnekler vererek doğru yazım kurallarını katılımcılara aktardı.

Program, 7 Ekim’de başladı ve 11 Ekim Cuma günü sona erecek. Eğitimin ilerleyen günlerinde, salı günü “İmza Yetkileri Yönergesi”, çarşamba günü “Birimlerin Görevleri ve Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik”, perşembe günü “e-İçişleri Projesi” ve cuma günü “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Disiplin Hükümleri ve 4857 Sayılı Kanuna Tabi Kadrolu ve Şirket Personeli İşçi Disiplini Hükümleri” konularında eğitimler verilecek.

Exit mobile version