Nevşehir İl Sağlık Müdürü Tartar, Sağlık Tesislerini İnceledi

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, il genelindeki sağlık tesislerinin inşaatlarını denetlemek amacıyla bir dizi inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, il genelindeki sağlık tesislerinde devam eden inşaatları denetlemek üzere bir dizi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Cahit Yusuf Dönmez, Destek Hizmetler Başkanı Mustafa Güçlü ve 112 Başhekimi Dr. Çağrı Serçe de katıldı.

Dr. Tartar ve beraberindeki heyet, TOKİ 5. Etap Özaltın Aile Sağlığı Merkezi (ASM), TOKİ Sağlık Binası, Sonugelen ASM Binası ve Mevlüt Mustafa Şenel Aile Sağlığı Merkezi inşaatlarını yerinde inceledi. İnşaatların ilerleyişi ve teknik detaylar hakkında bilgi alarak yapılması gerekenleri değerlendirdiler.

Ziyaretin son durağı olan Makbule Avlanmaz ASM’de, Dr. Tartar, doktorlar ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Burada sahadaki çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik önerilerde bulundu.

Exit mobile version