Nevşehir-Kayseri Karayolunda Zincirleme Kaza: 8 Yaralı

Nevşehir-Kayseri Karayolu'nda sabah meydana gelen korkunç kazada iki otomobil ve bir traktörün karıştığı zincirleme kaza sonucu 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Nevşehir’den Kayseri yönüne giden 50 ACU 115 plakalı hafif ticari araç, Ürgüp Kayseri bağlantı yolu (D.300-16) 55. kilometre ilerisinde Sarıhıdır köyü taş ocağı yakınlarında 50 AAB 646 plakalı traktörle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle traktör ortadan ikiye bölündü ve büyük maddi hasar meydana geldi.

Kazaya karışan diğer bir araç olan 34 DNU 867 plakalı otomobil de hafif ticari araç ve traktöre çarparak zincirleme trafik kazasına neden oldu. Olay yerine gelen sağlık, jandarma, polis ve Karayolları ekipleri, yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine hızlıca müdahale etti.

Kazanın ardından traktör sürücüsünün ağır yaralandığı ve aralarında çocukların da bulunduğu toplam 8 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay yerine müdahale eden ekipler, yeni kazaların önüne geçmek amacıyla gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Kaza yapan araçlar çekicilerle kaldırıldıktan sonra, karayolları ekipleri yola saçılan parçaları temizleyerek yolu tekrar trafiğe açtı.

Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan güvenlik güçleri, olayın tüm detaylarını araştırmaya devam ediyor.

Exit mobile version