Nevşehir Merkez ve Ürgüp’te Elektrik Kesintisi

MEDAŞ tarafından yapılan son bilgilendirme açıklamalarına göre 22 Eylül Pazar günü Nevşehir merkez ve Ürgüp ilçelerinin çeşitli mahallerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

MEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre 22 Eylül 2024 Pazar günü Nevşehir merkez ve Ürgüp’teki çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin nedeni, kapsamlı bakım ve bina bakım çalışmaları olarak belirtildi.

Kesintiler, 09:00 ile 13:00 saatleri arasında Nevşehir Merkez Boğaz Köyü’nde Boğaz Caddesi Küme Evleri ve Acıgöl Yolu Mevkii’nde, ayrıca İcik Köyü’nde çeşitli mevkilerde (Ertaş, Hicim Baba, Karşı, Tepe ve Yukarı) gerçekleşecek. Özyayla Köyü’nde ise Aşağı, Tepecik ve Yeni mevkileri etkilenecek.

09:00’dan 17:00’ye kadar sürecek olan bir başka kesinti ise Ürgüp Cumhuriyet Mahallesi’nde; 209, 210, 212 ve 213 sokaklar ile 3 Caddesi, Dumlu Pınar, Mustafa Can, Mustafa Sepetçi, Mustafa Yağlı ve Yesari Efendi sokaklarını kapsayacak. Ürgüp Fatih Mahallesi’nde de 308. Sokak ve Mustafa Can Caddesi’nde kesinti yaşanacak.

Exit mobile version