Nevşehir Sanayi Bölgesinde Büyük Temizlik

Nevşehir Belediyesi, hafta sonu Nevşehir Sanayisi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Rasim Arı’nın öncülüğünde yapılan çalışmalara çok sayıda belediye personeli katıldı.

Nevşehir Belediyesi, hafta sonu Nevşehir Sanayi Bölgesi’nde geniş çaplı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da katılım sağladığı bu etkinlikte, sanayi alanındaki çevre ve görüntü kirliliği ile kararlı bir şekilde mücadele edileceği vurgulandı.

Pazar sabahının erken saatlerinde, Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli müdürlüklerinden yüzlerce personel, iş makineleri ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi ve Lale Sanayi Sitesi’nde buluştu. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, gün boyunca yoğun bir temizlik çalışması yürüttü.

Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Ahmet Çöler ve Hasan İler ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Rasim Arı, personellere kolaylıklar diledi. Başkan Arı, İtfaiye Müdürlüğü’ne ait arazöz ile sanayi yollarını bizzat yıkayarak temizliğe destek verdi. Arı, “Sanayi bölgemizde düzenli olarak yaptığımız temizlik çalışmalarına ek olarak bugün yüzlerce personelimizle detaylı bir temizlik gerçekleştirdik. Sanayi alanının daha temiz ve düzenli olması için esnaflarımıza da önemli görevler düşüyor. Özellikle ortak kullanım alanlarına bırakılan hurda araç ve malzemeler, yeşil alanlardaki hurdalar kötü bir görüntü oluşturuyor. Bu konudaki denetimlerimizi arttıracağız. Amacımız daha güzel ve temiz bir Nevşehir.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, temizlik çalışmalarında esnafların da sorumluluk almasının önemine değinerek, sanayi bölgesinin ortak kullanım alanlarının temiz tutulmasının gerekliliğini vurguladı. Başkan Arı, bundan böyle denetimlerin sıklaştırılacağını belirterek, “Her şey daha güzel ve temiz bir Nevşehir için.” dedi.

Exit mobile version