Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan yaptığı duyuruda, Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının detaylarını paylaştı.

Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, modern bir hizmet binasına kavuşmak için önemli bir adım attı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan tarafından sosyal medya hesabından duyurulan bilgilere göre yeni hizmet binasının yapım süreci hızla ilerliyor.

Projeye ilişkin yapılan açıklamada, yeni bina toplam 5000 m² alana sahip olacak ve bodrum kat, zemin kat, 3 normal kat ve çatı katından oluşacak şekilde tasarlandı. İnşaatın 12 Haziran 2024 tarihinde başladığı ve sözleşme bedelinin 85.921.000 TL olduğu belirtildi.

Emre Çalışkan sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda; “Eski binadan yeni, modern hizmet binasına geçiş, Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmesi için kritik bir adımdır. Bu adım, hizmetlerimizi daha da güçlendirecektir.” diyerek hizmet binasının Nevşehir’e katacağı değerin üstünü çizdi.

Exit mobile version