Nevşehir Spor Lisesi’nde Yeni Eğitim Yılı Faaliyetleri Değerlendirildi

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Nevşehir Spor Lisesi’ni ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılı faaliyetlerini değerlendirip sporun eğitimdeki önemine dikkat çekti.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Nevşehir Spor Lisesi’ni ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılına dair faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ziyareti sırasında okulda incelemelerde bulunan Yazıcı, öğrencilerle bir araya gelerek sporun eğitimdeki önemine vurgu yaptı.

Yazıcı; takım sporlarının öğrencilerin grup çalışması, disiplin, sorumluluk alma, hedef belirleme ve bu hedeflere ulaşma azmi gibi değerleri öğrenmelerinde büyük rol oynadığını belirtti. Bu değerlerin yalnızca spor alanında değil, sınıf içinde de önemli olduğunu ifade eden Yazıcı, öğrencilerin spor sayesinde edindikleri becerileri eğitim hayatlarına da taşıyarak daha başarılı olabileceklerini söyledi.

Yazıcı, ayrıca öğrencilere eğitim ve spor hayatlarında başarı dileyerek, her zaman destek olacaklarını kaydetti. Okul yönetimi ve öğretmenlere de özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Exit mobile version