Nevşehir Valiliği’nden 30 Ağustos İçin Bayrak Çağrısı

Nevşehir Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde, şehir genelinde ev ve iş yerlerinin Türk Bayrağı ile donatılması için tüm vatandaşlara çağrıda bulundu.

Nevşehir Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde, tüm vatandaşları ev ve iş yerlerini Türk Bayrağı ile donatarak zaferin coşkusuna ortak olmaya davet etti.

30 Ağustos’un, Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde en önemli zaferlerden biri olduğuna vurgu yapan Valilik, bu anlamlı günün tüm Nevşehirliler tarafından coşkuyla kutlanmasını amaçlıyor.

Nevşehir Valiliği, sosyal medya hesapları aracılığıyla yaptığı çağrıda vatandaşları Bayraksız ev ve iş yeri bırakmamaya ve 30 Ağustos’un önemini tüm şehirde hissettirmeye çağırdı. Programlar ve etkinliklerle zenginleştirilen bu özel günün, Nevşehir’de geniş bir katılımla kutlanacağı belirtilirken tüm halkın davetli olduğu duyuruldu.

Zafer Bayramı’nın, Türkiye’nin istikbal ve istiklal mücadelesindeki yerinin altı çizilirken, bu özel günün coşkusunun tüm şehirde yaşanması için vatandaşların gereken desteği göstermesi istendi.

 

Exit mobile version