Nevşehir Valisi Ali Fidan Afrin Gazisi Zeki Didinmez ve Eşini Ağırladı

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Afrin Gazisi Uzman Çavuş Zeki Didinmez ve Eşi Sudenaz Didinmez'i makamında ağırladı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Zeytin Dalı Harekatı’nda gazi olan Uzman Çavuş Zeki Didinmez ve eşi Sudenaz Didinmez’i makamında kabul etti. 2018 yılında Afrin’de gazi olan Didinmez ve eşinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Fidan, ziyaret sırasında çiftle yakından ilgilendi.

Vali Fidan, Didinmez çiftine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam dileğinde bulunarak, “Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazimiz Zeki Didinmez ve eşi Sudenaz Didinmez’e mutluluk, sağlık ve huzur içinde bir ömür diliyorum.” dedi.

Zeytin Dalı Harekatı’nın önemine vurgu yapan Vali Fidan, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, ülkemizin bekası için Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nı başlattı. Mehmetçiğimiz, sivil halkın zarar görmemesi için büyük özen göstererek bu harekatı başarıyla sürdürüyor ve zorda kalmış insanlara yardım ediyor. Sizler de bu harekatta başarılı bir şekilde görev yaptınız. Hepinizden Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

Vali Fidan, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen unsurların amaçlarına ulaşamayacağını belirterek, ülkemize huzursuzluk veren unsurların en kısa sürede temizleneceğini vurguladı. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anan Vali Fidan, gazilerimize de şükranlarını sundu.

Ziyaret sırasında Gazi Zeki Didinmez, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Vali Fidan’a teşekkür etti. Görüşme, Didinmez çiftinin Vali Fidan’a hediye takdimi ile son buldu.

Exit mobile version