Nevşehir Valisi Ali Fidan’dan NEVÜ Rektörüne Ziyaret

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti.

NEVÜ tarafından yapılan açıklamada, Vali Fidan’ın rektörlük makamında Prof. Dr. Semih Aktekin’e başarılı çalışmalarının devamını dileyerek görevinde yeniden başarılar dilediği belirtildi.

Vali Fidan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada NEVÜ’nün eğitim-öğretim faaliyetleri ve bölgenin kalkınmasında oynadığı önemli rolün altını çizerek, Nevşehir Valiliği olarak üniversiteye olan desteklerinin süreceğini vurguladı.

Rektör Aktekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek bugüne kadar sundukları kurumsal desteklerden ötürü Vali Fidan’a teşekkür etti. Aktekin, önümüzdeki dönemde kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile daha da derinleşecek olan üniversite-şehir iş birliği hedeflerini gerçekleştirmek için çok yönlü çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

Ziyaretin devamında, Prof. Dr. Aktekin, Vali Fidan’a yeni eğitim-öğretim yılına yönelik yürütülen hazırlıklar hakkında detaylı bilgi verdi.

Exit mobile version