Nevşehir ve İlçelerinde 26 Ağustos Pazartesi Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 26 Ağustos Pazartesi günü için Nevşehir ve ilçelerine yönelik hava durumu tahminleri açıklandı. İşte günün önemli sıcaklık verileri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 Ağustos Pazartesi günü Nevşehir ve ilçelerinde beklenen hava durumu tahminlerini açıkladı. Yapılan tahminlere göre Nevşehir genelinde gün boyunca parçalı bulutlu ve açık bir hava hakim olacak.

Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren sıcaklıkların 25°C civarında seyretmesi beklenirken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde kalacak. Nem oranı %34 olarak öngörülürken, rüzgarın ortalama hızı 9 km/s olarak belirlendi. Öğle saatlerine doğru sıcaklık 30°C’ye kadar yükselecek, nem oranı %28’e düşecek ve rüzgar hızının 10 km/s olması bekleniyor. Günün ilerleyen saatlerinde ise sıcaklıkların kademeli olarak 21°C’ye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Nevşehir genelinde en yüksek sıcaklığın 30°C, en düşük sıcaklığın ise 11°C olması bekleniyor. Nem oranı %59 seviyelerinde seyrederken, bulut oranı %0 olacak ve rüzgar KKD yönünde 0.24 km/s hızında esecek. Gün içinde yağış ihtimali %0 olması beklenen Pazartesi günü, Nevşehir’de açık hava hakim olacak.

İlçelere göre tahmin edilen sıcaklıklar ise şu şekilde:

Exit mobile version