Nevşehir ve İlçelerinde 5 Günlük Hava Durumu Raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Nevşehir için haftalık hava durumu raporu yayınladı. İşte kentte beklenen önemli sıcaklık değerleri...

Geçtiğimiz günleri serin bir şekilde bitiren Nevşehir yağışlar ile bunaltıcı havalardan bıkan vatandaşları bir nebze de olsa rahatlatmıştı. Yeni haftaya başlarken birçok vatandaşın merak ettiği konu ise yeni haftada Nevşehir’de sıcaklıkların nasıl olacağı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Nevşehir ve çevresinde önümüzdeki beş gün boyunca değişken hava koşulları bekleniyor. İşte kentte hafta boyunca etkili olacak sıcaklıklar…

2 Eylül Pazartesi: Gökgürültülü sağanak yağışlı bir gün bekleniyor. En düşük sıcaklık 14°C, en yüksek sıcaklık ise 27°C. Nem oranı %33 ile %88 arasında değişirken, rüzgar hızı 9 km/s olacak.

3 Eylül Salı: Parçalı bulutlu hava hakim. Sıcaklıklar 16°C ile 27°C arasında değişecek. Nem oranı %31 ile %57 arasında, rüzgar hızı ise 12 km/s olarak değerlendirildi.

4 Eylül Çarşamba: Parçalı bulutlu bir diğer gün. Sıcaklıklar 15°C ile 27°C arasında seyrederken, nem oranı %37 ile %81 arasında olacak. Rüzgar hızı ise 10 km/s olarak tahmin ediliyor.

5 Eylül Perşembe: Gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar 16°C ile 25°C arasında olacak. Nem oranı %44 ile %81 arasında, rüzgar hızı ise 14 km/s olarak öngörülüyor.

6 Eylül Cuma: Parçalı bulutlu bir gün. En düşük sıcaklık 13°C, en yüksek sıcaklık ise 24°C olacak. Nem oranı %40 ile %96 arasında değişirken, rüzgar hızı 13 km/s olacak.

Nevşehir İlçeleri İçin Hava Durumu

Exit mobile version