Nevşehir, Voleybol Midi Erkekler Türkiye Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapıyor

Voleybol Midi Erkekler Türkiye Şampiyonası, birçok takımın katılımı ile 24-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Nevşehir'de gerçekleştirilecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 2024 yılı etkinlik takviminde yer alan Voleybol Midi Erkekler Türkiye Şampiyonası, 24-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Nevşehir’de gerçekleştirilecek. Damat İbrahim Paşa Spor Salonu, Gülşehir Spor Salonu ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Salonu’nda düzenlenecek olan şampiyona, 32 takım ve yaklaşık 650 sporcu ile antrenörü ağırlayacak.

Turnuvaya Ankara’dan Ziraat Bankası ve Halkbank, İstanbul’dan İstanbul BBSK, Es Voleybol, Fenerbahçe ve Bosna Kartalları, İzmir’den Arkas Spor ve Altekma, Bursa’dan Bursa B.Şehir BLD ve Güner Karakaya Spor, Adana’dan Çukurova Efes Spor, Osmaniye’den kura ile belirlenecek bir takım, Kocaeli’den Körfez Akademi, Tokat’tan Tokat Gençlik Spor ve 15 Temmuz Şehit Bilal Yavuz Ortaokulu, Çorum’dan ise Çorum BLD takımları katılacak.

22 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 16.00’da Nevşehir Gençlik Merkezi’nde yapılacak teknik toplantının ardından, 24 Haziran 2024 Pazartesi günü müsabakalar başlayacak.

Exit mobile version